Машинобраварски сервис и услуги

Денес инженерите одговорни за одржување на машините се соочуваат со многу предизвици. Иако нивните вработени можеби се многу добри, тие имаат голема група машини за кои треба да се грижат и можеби не се во состојба да следат прецизни практики на одржување. Понатаму, одржувањето на опремата станува покомплицирано поради постојаниот технолошки напредок при сè построгите закони за животната средина и безбедноста, правејќи поголем притисок на оваа функција од кога било порано.

Препознавајќи ја потребата од дополнителни ресурси, Алфатек нуди широк спектар на услуги за одржување. Тим од професионални бравари и техничари со долгогодишно работно искуство Ви стојат на располагање за сите машинобраварски работи и одржување на машини и опрема.