Хидраулични Цилиндри

  1. Капацитет од 4,5t до 1012t
  2. Од на клип од 6mm до 457mm
  3. Цилиндри со шуплив клип
  4. Алуминиумски екстралесни цилиндри
  5. Цилиндри со безбедносен систем од откажување
  6. Цилиндри со единечно и двојно дејство