Хидрауличен алат и опрема

Основана во 1980-тите, Hi-force продолжува да се шири како водечки производител и снабдувач на хидрауличен алат и моментално делува во преку 120 земји ширум светот со 11 регионални прествавништва. Денес, производствената програма на Hi-Force се состои од преку 1800 производи и вклучува многу различни и уникатни алати. Производите на Hi-force подлежат на најстрогите контроли и процедури за проверка на квалитет. Сите компоненти за производите на Hi-force се произведени во самата фабрика во Велика Британија и притоа се користи најсовремена опрема за нивно тестирање.

  • Алфатек како генерален застапник за производите на Hi-force, покрај производите, нивно одржување и сервис,  нуди и специјализирана обука со сертификација за затегање на прирабнички и машински навојни споеви, како и обука за користење и ракување со алатот и опремата.